Skip to content

Tickets

Wat leuk dat je naar de Shoot The Diva Day komt!

Op deze pagina kun je de gewenste tickets bestellen voor het entree van de Shoot The Diva Day en indien gewenst een fotoshoot.

Wanneer: 27 mei 2018

Tijd: 10:00 u. tot 18:00 u.

Waar: Golden Tulip Hotel Ambt van Nijkerk

Adres: Berencamperweg 4, 3861 MC te Nijkerk

Wanneer u de tickets voor meerdere Diva’s bestelt wilt u dan a.u.b. alle namen en e-mailadressen van deze Diva’s vermelden in het daarvoor aanwezige tekstvakje? Alvast dank hiervoor!

Alle informatie over de arrangementen kunt u hier nalezen.

Belangrijke aanvullende informatie:

Na ontvangst van uw reservering (-en) nemen wij binnen enkele dagen per e-mail contact met u op. Wij zullen u dan een bevestigings-e-mail en betaalverzoek sturen. De betaling dient binnen twee werkdagen te zijn bijgeschreven op onze rekening. Uw betaalbewijs inclusief onze bevestigings-e-mail vormt uw toegangsbewijs tot de Shoot The Diva Day. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt u op onze gastenlijst bijgeschreven.

Indien u geen gehoor geeft, binnen het daarvoor geldende termijn, aan het betalingsverzoek zal uw reservering vervallen en kunt u hierop geen aanspraak meer maken.

Omdat het event al spoedig plaatsvindt en wij hiervoor ook met andere partijen afspraken en verplichtingen aangaan is het helaas niet mogelijk om uw reeds betaalde reservering te annuleren, te retourneren of ongedaan te maken. Wij kunnen reeds verkochte tickets dan ook niet terug nemen of de verkoop ervan ongedaan maken. Restitutie van het aankoopbedrag is dan ook niet mogelijk. Wanneer u tickets voor de Shoot The Diva Day koopt accepteert u automatisch de voorwaarden.