Skip to content

Grand Diva Events

Dit zijn wij

Grand Diva Events is tot stand gekomen door een samenwerking tussen curvy blogger Nicole Koning van Empowering The Curvy Woman en plus size blogger Annemarie Timmerman van Grand Diva Magazine

Wij verkeerden beide al jaren binnen de plus size scene en kwamen daardoor ook met elkaar in contact. We ontdekten al snel dat wij dezelfde passie delen namelijk, vrouwen zoals wij zelf zijn, inspireren en hun vaak negatieve zelfbeeld op een positieve manier beïnvloeden en een boost geven.

Wij doen dit beide al jaren afzonderlijk van elkaar via onze individuele blogs maar droomden er ook beide van om deze boodschap nog breder uit te dragen en nog persoonlijker bij onze volgers te brengen, door echt iets te doen. We deden door de jaren heen beide ruimschoots onze ervaringen op en organiseerden ook al eerder events of waren hierbij betrokken.

Shoot The Diva Day bracht ons samen

Annemarie bedacht uiteindelijk het Shoot The Diva Day concept. “Ik merkte dat veel vrouwen heel positief en complimenteus reageerden op mijn foto’s in mijn blogposts, dat terwijl deze vrouwen zich vaak meteen ook heel negatief uitspraken over zichzelf, hun postuur, maat en figuur. Ik ontdekte dan ook dat heel veel vrouwen echt een totaal verkeerd en vertekend beeld van zichzelf hebben. Het zijn vaak vrouwen met een veel kleinere maat en omvang dan ik zelf. Zij vinden mij ondanks mijn omvang en postuur mooi en hebben vaak het idee dat zij vele malen dikker en daarom lelijker zijn. Dit is natuurlijk onzin en dat wil ik vrouwen dan ook zelf laten zien en ervaren. Ook zij zijn mooi… iedereen is mooi! Foto’s liegen niet en ik bedacht dan ook dat foto’s een krachtig middel zijn om ‘mijn punt’ aan deze vrouwen te bewijzen.”

Ik wilde meerdere bloggers betrekken om dit idee te realiseren en en ik vond twee gelijk gestemde bloggers die mijn passie delen en zich hiervoor willen inzetten. Blogger Nicole Koning en ook Blogger Iris Nieuwenhuis van Miss Iris. Wij organiseerden uiteindelijk dan ook gezamenlijk in september 2017 een succesvolle Shoot The Diva Day en wij zullen dit opnieuw doen 27 mei 2018!

Door deze samenwerking zijn wij, Nicole en Annemarie, ook andere ideeën met elkaar gaan delen en hebben wij besloten vaker de krachten te bundelen, al dan niet in samenwerking met nog andere inspirerende en gelijkgestemden.

Grand Diva Events is hiervan dan ook het resultaat. Houdt deze website goed in de gaten want er gaat nog veel meer leuks komen. Beter nog is om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Hopelijk tot snel bij één van onze Grand Diva Events!

Vriendelijke groet van het Grand Diva Events team,

Nicole en Annemarie