Skip to content

Shoot The Diva Day 27 mei 2018

Posted in Shoot The Diva Day

Beste Diva’s,

De voorgaande editie van de Shoot The Diva Day was een groot succes! Wij hebben geen negatieve geluiden gehoord en heel veel blije gezichten gezien en daar zijn we trots op! We hebben samen gelachen en gehuild, vriendschappen zijn gesloten en we hebben prachtige foto’s als resultaat. Het gaf ons de energie om dit opnieuw te willen organiseren en opnieuw te willen beleven, samen met jullie! Daarom organiseert Grand Diva Magazine in samenwerking met blogger Nicole van Empowering The Curvy Woman, blogger Iris van Miss Iris en fotograaf Milton Franklin Goedhoop opnieuw een Shoot The Diva Day! En wel op:

Zondag 27 mei 2018

Locatie
Dit keer vindt deze bijzondere dag plaats in het Golden Tulip Hotel, Ampt van Nijkerk. Deze sfeervolle locatie heeft alles te bieden wat wij nodig hebben voor een fantastische dag en is tevens uitstekend bereikbaar per auto. Gratis parkeerruimte is vollop aanwezig. Uiteraard is Nijkerk ook goed bereikbaar per bus en trein. Omdat het een stukje lopen is vanaf het treinstation naar de locatie bieden wij je de mogelijkheid aan om, zowel in de ochtend als aan het einde van de Shoot The Diva Day, gebruik te maken van een speciale gratis pendelbus.

Let op! De pendelbusservice is uitsluitend te gebruiken na aanmelding en bij reservering van een ticket. De pendelbus rijdt uitsluitend op vaste tijden, buiten deze tijden kunt u geen aanspraak maken op deze pendelservice.

Invulling van de dag
Wat kunnen jullie van deze mooie dag verwachten? Een gezellige dag zonder zorgen, vol empowerment, shoppen, bloggers, workshops, fashion, styling, verrassingen en natuurlijk wordt je de de mogelijkheid geboden om een echte fotoshoot te ervaren. Wij zullen jou de komende periode op de hoogte houden over onze sponsors, de betrokken bedrijven en al het andere nieuws in aanloop van de Shoot The Diva Day.

Bij de start van deze mooie dag heten wij jullie van harte welkom en staat er in de ochtend een onbeperkt thee/koffie arrangement voor jullie klaar, natuurlijk wordt hier iets lekkers bij geserveerd. In het begin van de middag bieden wij je een geheel verzorgde lunch aan bestaande uit drie luxe belegde broodjes en fruit. De lunch is inclusief melk, sap, thee en koffie.

Let op! Alle overige consumpties zijn niet bij de arrangementtickets inbegrepen en dan ook voor eigen rekening, verkrijgbaar tegen directe betaling aan de bar.

Fotoshoot
Net als bij de vorige editie biedt de fotograaf je tijdens Shoot The Diva Day de mogelijkheid aan om jezelf op professionele wijze te laten fotograferen tegen een zeer gereduceerd tarief. Deze fotoshoots zijn een bijzondere ervaring en heel goed voor je zelfvertrouwen. Zonder enige twijfel zul jij, aan de hand van het resultaat, inzien hoe mooi je bent! Voorafgaande aan een fotoshoot verzorgt een echte visagiste je make-up zodat je extra zult stralen tijdens de shoot. Een fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten. Enige tijd na de Shoot The Diva Day ontvang je van de fotograaf twee prachtig geretoucheerde digitale foto’s naar keus zonder logo. Als extra bonus ontvang je ook een bewerkte preview foto, naar keus van de fotograaf, met logo. Extra foto’s zijn tegen betaling bij te bestellen (zie de prijzen hieronder). De planning en volgorde van de fotoshoots wordt bij aanvang van de Shoot The Diva Day bekend gemaakt. Het is dus noodzakelijk om tijdig aanwezig te zijn!

Een fotoshoot is een los bij te boeken onderdeel van de Shoot The Diva Day. Ook wanneer je geen fotoshoot wilt ervaren ben je van harte welkom en is er voldoende te beleven en te doen deze dag!

De Shoot The Diva Day is women only. Wees zeker niet bang om alleen te komen! Ook vorige keer zijn meerdere dames op ons aanraden alleen gekomen en daar zijn mooie vriendschappen uit voort gekomen. Wij zullen de dames die alleen komen een beetje matchen en er voor zorgen dat jullie elkaar aan het begin van de dag, onder genot van koffie of thee, leren kennen. Dus laat je er niet van weerhouden om een ticket voor deze mooie dag te bestellen als je alleen komt, wie weet maak je nieuwe vrienden voor het leven.

Tickets en prijzen
Omdat de fotograaf iedere fotoshoot en Diva haar verdiende aandacht en tijd geeft, zijn er maar een beperkt aantal tickets inclusief fotoshoot verkrijgbaar. Bij voldoende aanvraag zullen wij nog een professioneel werkende fotograaf betrekken bij de Shoot The Diva Day zodat meer Diva’s de mogelijkheid hebben tot een fotoshoot. Het is daarom van belang tijdig je tickets te bestellen als je een fotoshoot wilt ervaren!

Shoot The Diva Day is een exclusieve dag en alleen toegankelijk met een geldige ticket. Het event is helaas maar toegankelijk voor 250 personen dus wacht niet te lang en bestel je ticket als je deze bijzondere dag niet wilt missen.

Ticket arrangement 1:

Shoot The Diva Day incl. koffie/thee arrangement en lunch. Prijs:  € 26,-

Ticket arrangement 2:

Shoot The Diva Day omschreven als bij arrangement 1 + fotoshoot incl. visagie, twee geretoucheerde digitale foto’s naar keus zonder logo + bonus foto naar keus van de fotograaf met logo. Prijs: € 65,95

Wil je meer foto’s bijbestellen dan kan dat natuurlijk!
De prijs van èèn losse foto is  €8,- | 5x €36,- | 10x €64,- | 15x €84,- | 20x €96, -| 30x €120,-

Klik hier en bestel je ticket!

Extra
Als super leuke extra geeft het Golden Tulip Hotel, Ampt van Nijkerk je de mogelijkheid om tegen een speciaal gereduceerd tarief de avond voor her event te komen overnachten! Zo maak je er een fantastisch weekend van en kun je heerlijk rustig aan de Shoot The Diva Day beginnen.

Er is keus uit twee arrangementen en deze zijn alleen rechtstreeks per e-mail te boeken bij Golden Tulip Hotel, Ampt van Nijkerk onder vermelding van “Diva Day”.

Let op! Je kunt uitsluitend gebruik maken van deze hotel arrangementen na aanschaf van één van de  Shoot The Diva Day tickets.

Hotel arrangement 1:
1 x overnachting in een Superior hotelkamer
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
Gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad
€ 69,00 per kamer (1 persoon) normaliter € 89,00 per kamer
€ 79,00 per kamer (2 personen) normaliter € 99,00 per kamer

Hotel arrangement 2:
1 x overnachting in een Superior hotelkamer
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x 3-gangen keuze diner
Gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad
€ 89,00 per kamer (1 persoon) normaliter € 109,00 per kamer
€ 118,00 per kamer (2 personen) normaliter € 138,00 per kamer

Als je feedback hebt of tips schroom dan niet en laat het ons weten zodat we er samen een onvergetelijke dag van kunnen maken!

Tot 27 mei bij Shoot the Diva Day in Nijkerk!

Be First to Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.